El temps a Bonsai Obert: Previsió per divendres 11 de juny

El món del bonsai, al igual que tot el món de l'agricultura, està totalment condicionat a les variacions meteorològiques que puguem trobar a casa nostra. És per això que ens interessa tenir molt controlades les condicions climàtiques que ens trobarem en el nostre dia a dia, per a poder evitar els riscos que poden afectar els nostres sempre valuosos petits arbres.

Amb aquesta finalitat, a partir d'avui, tindrem la inestimable col.laboració del jove meteoròleg barceloní Alberto Prieto (un dels components més actius del Comando Delta), que ens mantindrà informats periòdicament dels riscos del temps que podrem trobar-nos a Catalunya. Els nostres arbres, ens ho agrairan.


Demà divendres serà un dia bàsicament variable en el conjunt del territori. Matí assolellat en general. A partir de mig matí i sobretot de cara a la tarda són probables ruixats cap al Pirineu, Prepirineu, Catalunya Central i Prelitoral de Barcelona i Girona i possiblement també a la costa Central i la costa Brava sobretot a partir de mitja tarda. Tot i això no es pot descartar algun ruixat a altres punts del territori català.
Les temperatures seran més elevades que les d'avui.

Comentaris