Ponentada de Bonsais a Sant Vicenç

El cap de setmana del 24 i 25 de gener de 2009 passaran a l'historia per la gran ventada que es va produir a Catalunya i que va afectar molt seriosament, fins i tot amb víctimes mortals, els pobles del Baix Llobregat i la mateixa ciutat de Barcelona. És en aquest escenari que els amics de Bonsai Club Sant Vicenç devien fer la seva exposició d'Hivern, coincidint amb les festes de Sant Vicenç de la vila. No cal dir que la natura desbocada eclipsà tota l'activitat humana de la regió.

L'exposició, ubicada a la sala Ca l'Aragall, la componien una trentena d'arbres amb una gran varietat d'espècies, tant autòctones com al·lòctones, treballades pels socis de l'entitat segons la seva art i nivell.

Els arbres, si be molts d'ells pecaven de joventut i d'una certa manca de treball derivat d'aquesta joventut, estaven molt ben presentats amb els ja obligatoris kusamono, suiseki i tauleta, donant una molt bona impressió i una projecció de futur molt prometedora. Destacable també eren els diversos kakemonos que decoraven el conjunt de l'exposició i que donaven un toc de qualitat afegit.

La impecable sala d'exposició, també va patir els efectes de la gran ponentada, i si be no va afectar en res a la mostra, les contínues apagades de llum degut als problemes de subministrament derivat, feien parar bojos als afeccionats que desitjaven fer fotos de l'esdeveniment.

En conclusió, una bona exposició d'Hivern a qui el vent se li endugué un merescut protagonisme.

Podeu veure el reportatge fotogràfic en aquest enllaç.


-Ireneu Castillo-


Un bonic kusamono.

Comentaris