Treballant un Ginebre a l'ACAB

Aquest proppassat dijous 6 de Novembre, es va fer l'habitual reunió mensual de l'Associació Catalana Amics del Bonsai, a la seva seu a l'edifici Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat. En aquesta oportunitat, es va treballar un ginebre. L'autor de la demostració va ser el veterà bonsaika i cofundador de l'ACAB, en Jordi Valls.

La demostració va tenir una afluència de public força notable, acumulant-se més de 30 persones per a la contemplació de la feina de formació d'un ginebre força gran i interessant, propietat del mateix Jordi Valls. Tanmateix va caldre la col.laboració d'en Pere Vives en forma de dos forts braços, per a poder filferrar i doblegar les branques més gruixudes i dificultoses.

L'arbre, malgrat tot no va poder donar-se per acabat a la mateixa reunió, donat que la feina que s'havia de fer amb ell portava molt més temps que no pas les dues hores que acostumen a durar aquestes reunions. Tota manera, l'esdeveniment va reunir a un bon grapat d'associats que va gaudir d'una bona tarda de bonsai i companyonia.

En Jordi Valls treballant un ginebre

Comentaris

Anònim ha dit…
Iri , cada vegada ho fas millor.

salutacions

shoin

fco