Mostra de Tardor a Cerdanyola.

L'Associació d'Amics del Bonsai de Cerdanyola del Vallès, organitzen la seva Mostra de Tardor els propers dies 8 i 9 de novembre de 2008 als Jardins de la Torre Vermella (Carrer de Sant Ramon, 14) de la vila vallesana de Cerdanyola (Barcelona).

A continuació reproduïm un escrit transmès per la mateixa associació per a que en fem ressò:


"Estimats/des companys/es:

Aquest any, els membres de l’Associació d’Amics del Bonsai de Cerdanyola del Vallès volem compartir un nou repte amb vosaltres. Es per aquest motiu que desprès de divuit anys d’experiències emprenem la MOSTRA DE TARDOR on podreu admirar els millors bonsais dels nostres associats amb motiu de la festivitat de Sant Martí.

A més a més, aquest any i esperant que amb la continuïtat en anys posteriors, us volem oferir amb tot el nostre afecte un “KUSAMONO”, obra dissenyada i creada per un petit grup de persones de la nostra associació que formen part del “TALLER DE RECERCA CREATIVA” que s’ha iniciat a la nostra ciutat. Aquesta singular peça té una edició limitada que serà oferta a un preu simbòlic per a qui pugui estar interessat.

Així mateix, aprofitem per donar les gràcies a una artista autòctona, la Sra. Anna Riverola, per creure en nosaltres i el nostre projecte.


-Associació d'Amics del Bonsai de Cerdanyola-"


Organitza: Associació d'Amics del Bonsai de Cerdanyola del Vallès
Més informació: tel. 93 692 62 68 o a l'email amicsbonsai@hotmail.com

Comentaris