CONCURS NOU TALENT CATALÀ 2007

El dia 7 d’octubre del 2007, dins els actes de l’exposició Nishikiten a les Franqueses del Vallès, la Coordinadora d’Entitat Catalanes de Bonsai va organitzar el concurs nous talents 2007. Es van inscriure 6 candidats i, durant 3 hores van dissenyar i modelar un pre-bonsai de Juniperus chinensis. El jurat composat per un representant de 5 associacions de la Coordinadora va tenir-ho molt difícil per escollir el guanyador, de fet en les votacions finals cap d’ells va ser el guanyador absolut. El jurat havia de votar en diferents apartats entre composició, disseny, distribució de les branques i futur de l’arbre, entre altres.

Al final el guanyador per un petit marge va ser David Ruiz Casas de Pallejà, representant de Bonsai Club Sant Vicenç dels Horts. David participarà en el concurs estatal que organitza l’AEB aquest any 2008 i també realitzarà una demostració en la pròxima trobada de la Coordinadora a celebrar en el mes de juny a Manresa.

Des de la Coordinadora estem molt contents per l’acceptació que ha tingut la convocatòria i del resultat del concurs, per això ens anima a continuar fent-la cada any, i animem als futurs nous talents a presentar-se.

Gràcies a totes les persones i entitats que han col•laborat.


-COORDINADORA D’ENTITATS CATALANES DE BONSAI-


El guanyador, en David Ruiz i el seu arbre.

Comentaris