Texas Bonsai 2007

Del 20 al 22 d’abril d’enguany, la Societat de Bonsai de Dallas es complau d’hostatjar el vint-i-cinquè aniversari de convencions de bonsai de Texas. La intenció és fer un esdeveniment molt divertit i educatiu i per això no han dubtat en convidar no només un, sinó tres professionals del bonsai nacional (americà) i internacionalment coneguts - Marco Invernizzi, Boon Manakitivipart i Suthin Sukosolvisit. També es complauen de rebre Michael Hagedorn al seu debut americà, després del seu retorn de l’aprenentatge de tres anys al Japó sota el mestratge de Shinji Suzuki. Entre els talents locals també s’inclouen Shane Cary, Howard i Sylvia Smith, i John Miller.

L’exhibició, tot i no ser formal, serà d’alta qualitat, incloent-hi una secció especial de testos per bonsai així com de suiseki. Els experts de l’associació texana estaran jutjant els arbres i seran els encarregats de repartir els premis.
L’horari d’exposició serà de 8 del matí a 5 de la tarda i el preu de la matricula per a tot l’esdeveniment és de 160 dòlars.

Organitza: Bonsai Society of Dallas

Més informació, aquí.


Comentaris