Convocatòria NOUS TALENTS 2006-A.E.B.

BASES DEL CONCURS:

Aquest concurs està obert a qualsevol afeccionat al bonsai, no professional, professor o comerciant.

La selecció inicial dels participants es durà a terme per les persones designades per l'Associació Espanyola de Bonsai (c/.Río Río, 87, 12540 VILA-REAL (Castelló), e-mail: aebonsai@aebonsai.org i es comunicarà telefònicament als cinc seleccionats, la seva elecció i la convocatòria de la seva assistència a l'Edició NOUS TALENTS 2006 ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE BONSAI.

Als cinc seleccionats se'ls proporcionarà un material verge similar i, en una demostració simultània, haurien de modelar-lo totalment, durant el XIX CONGRÉS NACIONAL DE L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE BONSAI a celebrar en la ciutat de Múrcia els dies 6, 7 i 8 d'octubre de 2006.

1.- Cada inscripció ha d'anar acompanyada de:

a) Tres fotografies o diapositives del material verge abans del modelat des de diferents angles.
b) Tres fotografies o diapositives de l’arbre acabat mostrant el front, un dels costats i l’esquena.
c) Informació sobre l’origen del material.
d) Una breu biografia del participant.

2.- Els participants han de ser amateurs bona-fide. Els comerciants, professionals o qualsevol que hagi rebut més de 250 Euros en l’últim any 2005 com pagament de les seves demostracions, classes, etc. queden exclosos d’aquest concurs, així com els guanyadors d’edicions anteriors.

3.- Els arbres han d’haver estat modelats única i exclusivament pel participant, sense la guia o consells de cap professor.

4.- Les inscripcions han de rebre's abans del dia 1 d’agost del 2006 a l'Associació Espanyola de Bonsai.

5.- Cada inscripció ha d’anar acompanyada d’un xec per la següent quantitat, segons sigui soci o no de l'Associació Espanyola de Bonsai i remetre’ls a A.I.B., c/ Río Río, 87, 12540 Vila-real (Castelló). Soci de l'Associació Espanyola de Bonsai 40 Euros. No soci de l'Associació Espanyola de Bonsai 80 Euros.

6.- Cada inscripció acompanyarà una carta signada per dos professionals establerts o dos membres de la Junta Directiva d’un Club o Associació de Bonsai, afirmant que el participant és amateur bona-fide.

7.- Qualsevol dubte, modificació o interpretació de les bases i la realització de la convocatòria, serà resolta per la Junta Directiva de la A.I.B., sense més apel•lacions.

8.- L’organització podrà fer ús de tot el material (informació escrita o fotogràfica) que comporti el present concurs, podent fer ús del mateix a on cregui convenient, no es retornarà el material que els participants presentin al mateix.

9.- Els participants accepten, pel fet de participar, les presents bases i les seves possibles modificacions.

Els cinc seleccionats rebran:

Un diploma acreditatiu com finalista dels Nous Talents 2006 Associació Espanyola de Bonsai i l’assistència gratuïta al Sopar de Gal•la del XIX Congrés Nacional de l'Associació Espanyola de Bonsai, on es lliuren els diplomes.

El guanyador rebrà:

Un trofeu de la A.I.B., l’assistència gratuïta al Sopar de Gal•la del Congrés i l’assistència i viatge al Congrés Europeu del 2007, on participarà en el Concurs dels Nous Talents del mateix.

La Revista Bonsai Pasión, patrocinadora de la present edició, obsequiarà al guanyador amb UN ESTOIG D’EINES JAPONESES.

El guanyador es comprometrà a realitzar una demostració durant la celebració del XX Congrés Nacional de la A.I.B. de l’any 2007.

L'Associació Espanyola de Bonsai i la Revista Bonsai Pasión, conviden a tots els afeccionats i lectors a participar en aquest prestigiós concurs per a descobrir a nous talents amateurs en el disseny i modelat del Bonsai.

Organitza: Associació Espanyola de Bonsai.

Patrocinen: La Revista Bonsai Pasión, El Club Bonsai Múrcia i l'Associació Espanyola de Bonsai.

Comentaris