Retornem!

Després d'un parèntesi massa llarg d'inactivitat degut a les circumstàncies de la vida i la crisi, que ha comportat tot una reordenació tant a nivell personal com a nivell de pàgina web, estic en condicions d'informar-vos del retorn a l'activitat de Bonsai Obert.

Bonsai Obert, que va veure la llum el 2002 amb el seu grup de correu, va anar incorporant novetats a la forma de connectar amb els bonsaistes catalans que volien informar-se en català del que s'esdevenia dins del món del bonsai d'arreu. D'aquesta forma, de mica en mica, vam convertir a Bonsai Obert en la primera web exclusivament en català dedicada al bonsai i la primera en divulgar mitjançant reportatges fotogràfics els diversos esdeveniments de la temporada bonsai-ka de casa nostra. Ara és absolutament normal, i ningú no imagina una exposició sense que la gent publiqui a les xarxes socials centenars de fotos de cadascun dels arbres d'una exposició però per a arribar a aquest nivell s'ha hagut de fer molta feina, amb molts kilòmetres als peus i les rodes, és a dir, algú va obrir camí: Bonsai Obert.

Amb el trasbals dels últims anys la remodelació de Bonsai Obert s'ha fet obligada: ha desaparegut el fòrum i la pàgina web el que significa que, a partir d'ara, pretenem basar l'activitat en el bloc (que ha passat a ser la base de Bonsai Obert), Facebook , Twitter i el grup de correu, els quals, fins ara, han funcionat al ralentí.

Esperem que el període que s'obre en aquests moment signifiqui una nova revifalla d'un projecte que ja porta 11 anys en funcionament.

Gràcies per la vostra visita i per seguir Bonsai Obert.


-Ireneu Castillo-
Webmestre de Bonsai Obert

Comentaris