El Webmestre

 
Ireneu Castillo
Ireneu Castillo  
(Barcelona, 1968)

Hospitalenc de tota la vida, el mateix esperit cosmopolita, inconformista i resistent de la meva ciutat ha modelat la meva forma d'entendre la vida i la relació amb tot el que m'envolta, el que m'ha portat a formar part activa de la vida cultural i associativa de l'Hospitalet de Llobregat.


Bonsaista amateur des de principis dels anys 80, he estat membre de l'Associació Catalana Amics del Bonsai. Tinc una trentena d'arbres -tots ells permanentment en formació- i m'agraden sobretot els caducifolis per la seva floració. Haig de reconèixer que el bonsai per a mi és, abans de tot, amor als arbres.

Estudiant "interruptus" de geologia, geografia i història i ciències ambientals, torturo quatre idiomes (anglès, francès, espanyol i català) i durant molts anys -fins que vaig quedar a l'atur- he combinat la sempre dura tasca de ser comerciant al barri de Sanfeliu de la ciutat amb la d'escriptor a estones perdudes (amb un bloc personal des de 2005, "Memento Mori!" i l'edició d'un llibre el 2010: "Relatos para una Mente Abierta" els quals us convido a visitar), col·laborant amb diverses associacions, blocs, i darrerament amb la de portaveu / coordinador de la plataforma veïnal "Protegim el Canal de la Infanta!".

Sóc autodidacta, m'agraden els còmics de Mortadelo, seguidor del RCD Espanyol i m'encanta investigar i divulgar les històries rares i poc conegudes que ens envolten. M'agrada sortir amb bicicleta, he estudiat màrqueting i sóc -genèricament- d'esquerres. O tal com em va descriure un bon amic, "un home del Renaixement del segle XXI".


Des de 2002 sóc l'impulsor i webmestre de Bonsai Obert, primera web dedicada a la divulgació i promoció del bonsai exclusivament en català, la qual espero que sigui del vostre grat.

Gràcies per la seva visita

-Ireneu Castillo-


Si voleu saber-ne més sobre mi, podeu descarregar el meu currículum en format PDF interactiu


 

Comentaris