Nou Bonsai Obert

Hola a tots !

Us informem que hem posat en marxa el nou web de Bonsai Obert, amb una imatge més acurada i un contingut més estructurat i definit, el que suposa un important salt qualitatiu de la nostra projecció exterior.

Com a novetat més destacada ha sigut la inclusió d'un fòrum de discussió obert a tothom i no tan cenyit a la llista de correu com ho ha sigut fins ara, en que tothom podrà dir-hi la seva. Tanmateix hem inclòs uns traductors automàtics per a que es pugui llegir en castellà, anglès i francès per als visitants que de tot el món ens visiten però que no dominen el català.

L'adreça amb la que podeu accedir a Bonsai Obert a partir d'ara i la qual us convidem a visitar és:

http://www.bonsaiobert.net

També aprofito l'avinentesa per a convidar-vos a visitar la pàgina dedicada a la Filosofia de Bonsai Obert, per que conegueu què ha sigut el que ens ha impulsat a portar a terme aquesta iniciativa des del ja llunyà 2002 i perquè demanem la vostra adhesió.

Espero que gaudiu força d'aquesta nova etapa de Bonsai Obert, ja que està pensada per a tots vosaltres. I recordar-vos que si voleu col.laborar amb els vostres articles o opinions, estem oberts -mai millor dit- a totes les vostres iniciatives.

Rebeu una salutació cordial!

-Ireneu-
Webmestre de Bonsai Obert

Comentaris