5 minuts de respir per al planeta!

Participi en la major mobilització ciutadana contra el canvi climàtic !

1 de febrer de 2007,
L'Aliança pel planeta (agrupació nacional d'associacions mediambientals) llança 5 minuts de respir per al planeta, una crida simple a l'atenció de tots els ciutadans : el 1 de febrer de 2007 entre 19h55 i 20h00, apagueu totes les llums.

No es tracta d'economitzar 5 minuts d'electricitat solament aquest dia, sinó de cridar l'atenció dels ciutadans, dels mitjans de comunicació i dirigents sobre el malbaratament d'energia i la urgència de passar a l'acció! 5 minuts de respir per al planeta : això no duu molt temps, ni costa gens, però això mostrarà als responsables mundials que el canvi climàtic és un tema que ha de pesar en el debat polític.

Perquè el 1 de febrer ? Aquest dia sortirà a París, el nou informe del grup d'experts intergovernamental sobre l'evolució del clima (GIEC) de les Nacions Unides. Aquest esdeveniment tindrà lloc a França : no s'ha de deixar passar aquesta ocasió de dirigir els focus sobre la urgència de la situació climàtica mundial.

Si participem tots, aquesta acció tindrà un veritable pes mediàtic i polític en el conjunt de les polítiques mundials !
Feu circular al màxim aquesta crida en el vostre entorn i en totes les vostres xarxes ! Feu-lo aparèixer també en la vostra pàgina d'Internet i en les seves newsletters


Comentaris