Cursets d'iniciació al bonsai.

Ara que molta gent haurà rebut el regal típic d'un bonsai (serissa, carmona o om xinès) , i s'haurà trobat en la no menys típica situació de no tenir ni idea de què fer amb ell, és el millor moment per a apuntar-se a un curset de bonsai com els que organitzen les diverses associacions i escoles. En ells, tots qui prenen primer contacte amb el món del bonsai, aprendran les tècniques bàsiques de cultiu i que ajudarà a més d'un a evitar que el seu arbre nou de trinca acabi a les escombraries en un tres i no res.

A Bonsai Obert ens han arribat les següents informacions:

-Associació Bonsai Llevant:
Curs d'iniciació al bonsai a Manacor (Mallorca), a la seu de l'associació al Molí d'en Polit, tots els dissabtes de febrer, març i abril de 2007 de 9 a 13 h.
Preu del curs: 100 euros.
Inscripcions: Sr. Joan Rigo al 606845572 o bé al correu electrònic: bonsaillevant@bonsaillevant.org

-Associació Catalana Amics del Bonsai:
Curs d'iniciació al bonsai a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), al local de l'associació -Edifici Tecla Sala (C. Josep Tarradellas i Joan, 44)- els dimecres des del 7 febrer al 28 de març de 2007.
Preu del curs: 60 euros.
Inscripcions: Sr. Pere Vives al 630639523, places limitades.

Recordar als responsables de cursets d'altres associacions que si voleu que siguin publicades les vostres activitats a aquesta pàgina web, només cal que ens feu arribar un correu electrònic a bonsaiobert(arrova)yahoo.es i ho farem amb molt de gust.

Comentaris